Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Προσφορά Σεπτεμβρίου



Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θέτουμε στόχους. Σκεφτείτε έντονα αυτό που θέλετε και οι πιθανότητες να το πετύχετε θα πολλαπλασιαστούν.Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε όλα αυτά που θα σας χαρίσουν υγεία και ομορφιά στην ζωή σας, είτε είναι άσκηση, διατροφή αλλά πολύ περισσότερο η φροντίδα του δέρματος σας.

Κλείστε ραντεβού στο χώρο μας και αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα χέρια μας. Όσο σας φροντίζουμε ονειρευτείτε ένα ελκυστικό σώμα, ένα πρόσωπο πιο φρέσκο και νεανικό και να είστε σίγουρες πως είστε πολύ κοντά στο στόχο σας.


Απολέπιση σώματος και μασάζ για βαθιά ενυδάτωση.........................Από 50€ ->ΜΟΝΟ 28€



Μηχανικό πίλινγκ με βούρτσες. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ηλιοκαμμένο σας χρώμα αλλά και να απαλλαγείτε απο τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας σας ένα δέρμα βελούδινο σα μικρού μωρού.







Ενυδατική φροντίδα με βιολογικό λάδι ελιάς και βιταμίνες.........................1 συνεδρια 40€
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ...................................................................ΜΟΝΟ 120€

H περιποίηση ξεκινάει με το Cleansing milk 4in1, που περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς και λάδι macadamia, πρόπολη και καλέντουλα. Κάνουμε απολέπιση με το Face Peeling Cream, περιέχει κόκκους απο κουκούτσι ελιάς. Διεισδύουμε με τον υπέρηχο το Hydractive Firming Face Serum με εκχύλισμα αλόης, αγγουριού και φύλλων ελιάς που βελτιώνουν τη σφριγηλότητα και προάγουν την αναγέννηση νέων κυττάρων. Τοποθετούμε τη Multivitamin Nourishing Face Mask που χάρη στις βιταμίνες Α, F, H, E και το σύμπλεγμα βιταμινών Β, το δέρμα ανακτά τη βελούδινη, λαμπερή και υγιή υφή του.

Αντιγήρανση-Λεύκανση-Ενυδάτωση με Βιταμίνη C του Dr.Murad.............1 συνεδρία 50€
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ......................................................... ΜΟΝΟ 
150€



Ενισχύει την φυσική άμυνα του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα του, αλλά το προστατεύει και από την περιβαλλοντική γήρανση. Η αντιοξειδωτική θεραπεία Sun Undone Vitamine C infusion Facial του Dr.Murad αναστρέφει τα σημάδια γήρανσης και περιέχει καθαρή βιταμίνη C.






Ολική ανανέωση δέρματος................................................................Από 320€ ΜΟΝΟ 180€

1 συνεδρία Φυτικό πίλινγκ ή Βαθύς καθαρισμός προσώπου + ενυδάτωση ΚΑΙ
3 συνεδρίες μεσοθεραπεία με dermapen + μικρορεύματα για σύσφιξη
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που φροντίζει την ανανέωση της επιδερμίδας αλλά και την τόνωση των μυών. Απευθύνεται σε όλες τις επιδερμίδες που έχουν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης ή που θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές φροντίδες. 



Και μην ξεχνάτε για τους μαθητές, -τριες και φοιτητές, - τριες έως 10 Σεπτεμβρίου 1 περιποίηση + 1 ΔΩΡΟ 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ 10-14 
ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗ!!!!